Verven en Henna 

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een heftigere look te creëren. 

Mogen de wenkbrauwen elke dag wat meer opvallen zonder ze bij te moeten tekenen? Dan is Henna verf perfect voor jou look. Henna verft niet alleen de haartjes, maar pakt ook op de huid waardoor bij tekenen niet nodig zal zijn!

 

Epileren en Harsen

Het belangrijkste voordeel van epileren is dat de haartjes veel langer wegblijven. Dit komt doordat de haartjes met wortel en al worden verwijderd. Zodoende blijven haartjes nadat  ze geëpileerd zijn minimaal zo'n 3 weken weg. 

 

Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen.

 

 

 

Telefoonnummer: 06-19326564